rvé vydanie Výkladového slovníka gastronómie prináša viac než 5 200 slovenských a českých výrazov z oblasti gastronómie. Každý záujemca o kuchyne oboch...
Každé písmeno slovenskej i českej abecedy a k nemu milá historka zo života trojročného dievčatka, ktoré žije v zmiešanej česko-slovenskej rodine a hovorí s maminkou...
Príbeh šesťročného dievčatka Agátky, ktoré vyrastá v slovensko-českej rodine a po prvý raz sa ocitne v nemocnici. Neznáme prostredie bez rodičov a...
S gastroenterológom MUDr. Petrom MINÁRIKOM z Onkologického ústavu sv. Alžbety sme hľadali odpoveď na základnú otázku: akým spôsobom nám môže taký jednoduchý krok, akým je...
Za posledných desať rokov priniesol medicínsky výskum mnoho dôkazov o tom, že vysokému počtu civilizačných ochorení sa dá predísť tým, že človek zmení svoje nesprávne...
Diabetici sa zaujímajú o recepty a rady, ako si majú každý deň zložiť svoj jedálny lístok. Preto vrchná diétna sestra Mária Štefáková z Národného endokrinologického...
Zaradila sa medzi základnú literatúru pre diabetikov dostupnú na slovenskom knižnom trhu. Jednotlivé kapitoly sú venované diabetu 1. a 2. typu, tehotenskej cukrovke, starostlivosti o...
Zastavme rakovinu skôr, než vznikne, to je základná myšlienka publikácie, ktorá predstavuje potraviny s dokázateľne protirakovinovým účinkom. Nadväzuje na úspešný titul Rakovina a výživa. Mýty...
KNIHY PRE KAŽDÉHO s.r.o