Kniha The Complete Book of Cheese
45,95 €
43,65 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

The Complete Book of Cheese
Anne-Laure Pham, Mathieu Plantive, Editions Flammarion

Na sklade

Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2024 Jazyk: anglický Počet strán: 280

This essential reference covers all aspects of the four cheese styles—including 150 varieties, how to select, serve, savor, and store them, and forty-six...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Doprava zadarmo nad 29,99 €! Nakúpte ešte za 29,99 € a poštovné zaplatíme za vás!

Doprava zadarmo nad 29,99 €! Nakúpte ešte za 29,99 € a poštovné zaplatíme za vás!

Vydavateľstvo:Slovart
Rok vydania:2024
Jazyk:anglický

This essential reference covers all aspects of the four cheese styles—including 150 varieties, how to select, serve, savor, and store them, and forty-six recipes from around the world.This comprehensive book provides a complete overview of cheese so readers can recognize the properties of each family: their history, ingredients, production and aging processes, seasonality, flavor profiles, and pairing affinities. Expert tips for choosing which cheese to buy, how to serve and store it, and the best ways to appreciate its nuances give readers the confidence to:• Understand the steps in the production process• Identify 4 types, 24 families, and 150 varieties of cheese• Pair cheese expertly with different foods and drinks• Create perfectly balanced cheese boards• Serve 46 homemade recipesThe four cheese types include fresh (cream cheese, burrata, Halloumi, gjetost), soft (goat, Brie, Époisses, Roquefort), firm (Morbier, Gouda, Cantal, cheddar), and hard (Gruyere, Emmentaler, pecorino, provola). Suggested pairings include feta roasted in fig leaves with peppercorns and preserved lemons, Munster with a Tripel pale ale, dessert wine, or gin, Stilton with black cherry jam, mango juice, or on pizza, and Grana in pesto or with sparkling or red wine according to the age. Once familiar with the varieties, put your favorite cheese to use in savory or sweet recipes, from Quesadillas to Parmesan soufflé, Frittata a la Scamorza to Tartiflette, Linguine Carbonara to Khachapuri, or Cheesecake to Ricotta Pancakes. A glossary, selected bibliography, and indexes to the cheese varieties and the recipes complete the book.

Počet strán:280
Väzba:Hardback
EAN :9782080447487
Katalógové číslo :1411804

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Slovenský rok
39,90 €
19,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Slovenský rok
Nádaská Katarína

Na sklade

Prečo dievčatá na sviatok Lucie búchali varechami na kurín? Prečo gazda na jar vkladal do prvej brázdy škrupinky z vajca? Prečo sa na svätého Jána...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Šťastné náhody - poviedky o láske
12,90 €
2,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Šťastné náhody - poviedky o láske
Kolektív autorov

Na sklade

Provokujúca aj nesmelá. S iskrou v oku i s vyhasnutým pohľadom. Bezstarostná v pruhovanom tričku aj ohnutá k zemi pod ťarchou celého sveta. Ochotná kráčať...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha Slovak Wine Guide
16,95 €
16,10 €
Kniha Itsu Cookbook
21,95 €
20,85 €
Kniha Wine Grapes
205,00 €
194,75 €
Kniha Meat, Poultry & Game
38,95 €
37,00 €

Informácie o knihe

This essential reference covers all aspects of the four cheese styles—including 150 varieties, how to select, serve, savor, and store them, and forty-six recipes from around the world.This comprehensive book provides a complete overview of cheese so readers can recognize the properties of each family: their history, ingredients, production and aging processes, seasonality, flavor profiles, and pairing affinities. Expert tips for choosing which cheese to buy, how to serve and store it, and the best ways to appreciate its nuances give readers the confidence to:• Understand the steps in the production process• Identify 4 types, 24 families, and 150 varieties of cheese• Pair cheese expertly with different foods and drinks• Create perfectly balanced cheese boards• Serve 46 homemade recipesThe four cheese types include fresh (cream cheese, burrata, Halloumi, gjetost), soft (goat, Brie, Époisses, Roquefort), firm (Morbier, Gouda, Cantal, cheddar), and hard (Gruyere, Emmentaler, pecorino, provola). Suggested pairings include feta roasted in fig leaves with peppercorns and preserved lemons, Munster with a Tripel pale ale, dessert wine, or gin, Stilton with black cherry jam, mango juice, or on pizza, and Grana in pesto or with sparkling or red wine according to the age. Once familiar with the varieties, put your favorite cheese to use in savory or sweet recipes, from Quesadillas to Parmesan soufflé, Frittata a la Scamorza to Tartiflette, Linguine Carbonara to Khachapuri, or Cheesecake to Ricotta Pancakes. A glossary, selected bibliography, and indexes to the cheese varieties and the recipes complete the book.

EAN :9782080447487
Katalógové číslo:1411804
Rok vydania:2024
Jazyk:anglický
Počet strán:280
Väzba:Hardback
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha The Complete Book of Cheese
45,95 €
43,65 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)