Kniha The Book of Pasta
45,95 €
43,65 € Bežná cena knihy
Uvedená cena platí iba pre internetový obchod.

The Book of Pasta
Academia Barilla, Phaidon Press Ltd

Na sklade

Vydavateľstvo: Slovart
Rok vydania: 2024 Jazyk: anglický Počet strán: 352

A fresh collection of more than 150 authentic, exciting pasta dishes from Barilla’s famed test kitchen&,nbsp, Pasta has transcended its humble origins to become one...

viac informácií o knihe nižšie Viac informácií o knihe...
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior

Vydavateľstvo:Slovart
Rok vydania:2024
Jazyk:anglický

A fresh collection of more than 150 authentic, exciting pasta dishes from Barilla’s famed test kitchen&,nbsp, Pasta has transcended its humble origins to become one of the world’s best-loved foods. This master class on Italy’s most iconic ingredient presents 150 elegant, elevated recipes tested and perfected by Barilla, the world’s leading pasta brand.&,nbsp,&,nbsp, Home cooks will discover easy weeknight meals, impressive weekend dinners, and recipes for every occasion in between. This diverse and delicious recipe collection covers seasonal, vegetable-based dishes such as Mafaldine with escarole and olives, Bavette with bagna cauda and crunchy vegetables, and Fusilloni with zucchini, cherry tomatoes, and salted ricotta, traditional dishes, including Rigatoni all’amatriciana and Penne rigate all'arrabbiata, evocative Italian classics, such as Gemelli with pesto alla trapanese and Spaghetti ai frutti di mare, and intriguing original creations, such as Papiri with Prosecco and oysters and Conchiglie rigate with lamb and saffron ragú.The book offers recipes for every taste, diet, budget, and bandwidth, with vegetarian, vegan, dairy-free, gluten-free, and nut-free options, as well as simple dishes made with five ingredients or fewer and quick meals made in thirty minutes or less. Stylishly designed, with vivid food photography and playful pasta illustrations, the book also includes short, punchy essays on subjects ranging from the technique of making bronze-cut pasta, to the Mediterranean diet and the use of spaghetti in art and film. Recipes include: Bucatini alla cacciatora, Casarecce with anchovy and wild fennel, Coquillettes with pumpkin cream, Ditalini rigati with mussels, potatoes, and saffron, Egg fettucine alla Bolognese, Farfalle with fava beans and fried bread, Four-cheese papiri, Fusilli with red radicchio and Parmigiano rinds, Gluten free vegetarian carbonara tortiglioni, Linguine with seafood and crunchy vegetables en papillote, Mezze maniche rigate with clams and chickpeas, Mini penne with arugula pesto, Orecchiette pugliese with cime di rapa, Riced linguine with dandelion, langoustine, and lemon, Rigatoni cacio e pepe, Tortiglioni with Parmigiano fondue and balsamic vinegar, Traditional sedanini timbale, Trigatelli with champignon mushrooms and thyme on a Gorgonzola fondue, Wholemeal penne rigate Mediterranean salad, Wholemeal pennette with lemon-scented vegetable pesto, and Wholemeal spaghetti with fennel and tomato pesto.

Počet strán:352
Väzba:Hardback
EAN :9781838668846
Katalógové číslo :1414565

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Obrovské zľavy na knihy Zľavy na knihy

Extra akcia len u nás

Kniha Scarlet - Mesačné kroniky 2
14,90 €
5,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Scarlet - Mesačné kroniky 2
Meyerová Marissa

Na sklade

Pre čitateľov od 15 rokov. Kyborské dievča Cinder sa vracia v druhej napínavej časti úspešnej ságy Mesačné kroniky. Mladá opravárka sa snaží dostať z väzenia...

Pridať do košíka Pridať do košíka
Kniha Elton John - Showman telom aj dušou s DVD
19,90 €
4,95 €
delivery-truck
Objednajte si v pracovný deň
do 12:00 a knihu Vám doručíme
nasledujúci pracovný deň.

Elton John - Showman telom aj dušou s...
O´Hara Glynis

Na sklade

Elton John je jedným z najúspešnejších sólových umelcov v histórii populárnej hudby, ktorého kariéra trvá už takmer polstoročie a stále sa ešte neskončila. Kniha čitateľov...

Pridať do košíka Pridať do košíka

Zákazníci, ktorí si kúpili tento titul si tiež kúpili

Kniha Slovak Wine Guide
16,95 €
16,10 €
Kniha Must Eat New York
25,50 €
24,23 €
Kniha Sirocco
34,50 €
32,78 €

Sirocco
Sabrina Ghayour,

U dodávateľa Pridať do košíka
Kniha Gluten Exposed: The Science Behind The Hype
11,95 €
11,35 €

Informácie o knihe

A fresh collection of more than 150 authentic, exciting pasta dishes from Barilla’s famed test kitchen&,nbsp, Pasta has transcended its humble origins to become one of the world’s best-loved foods. This master class on Italy’s most iconic ingredient presents 150 elegant, elevated recipes tested and perfected by Barilla, the world’s leading pasta brand.&,nbsp,&,nbsp, Home cooks will discover easy weeknight meals, impressive weekend dinners, and recipes for every occasion in between. This diverse and delicious recipe collection covers seasonal, vegetable-based dishes such as Mafaldine with escarole and olives, Bavette with bagna cauda and crunchy vegetables, and Fusilloni with zucchini, cherry tomatoes, and salted ricotta, traditional dishes, including Rigatoni all’amatriciana and Penne rigate all'arrabbiata, evocative Italian classics, such as Gemelli with pesto alla trapanese and Spaghetti ai frutti di mare, and intriguing original creations, such as Papiri with Prosecco and oysters and Conchiglie rigate with lamb and saffron ragú.The book offers recipes for every taste, diet, budget, and bandwidth, with vegetarian, vegan, dairy-free, gluten-free, and nut-free options, as well as simple dishes made with five ingredients or fewer and quick meals made in thirty minutes or less. Stylishly designed, with vivid food photography and playful pasta illustrations, the book also includes short, punchy essays on subjects ranging from the technique of making bronze-cut pasta, to the Mediterranean diet and the use of spaghetti in art and film. Recipes include: Bucatini alla cacciatora, Casarecce with anchovy and wild fennel, Coquillettes with pumpkin cream, Ditalini rigati with mussels, potatoes, and saffron, Egg fettucine alla Bolognese, Farfalle with fava beans and fried bread, Four-cheese papiri, Fusilli with red radicchio and Parmigiano rinds, Gluten free vegetarian carbonara tortiglioni, Linguine with seafood and crunchy vegetables en papillote, Mezze maniche rigate with clams and chickpeas, Mini penne with arugula pesto, Orecchiette pugliese with cime di rapa, Riced linguine with dandelion, langoustine, and lemon, Rigatoni cacio e pepe, Tortiglioni with Parmigiano fondue and balsamic vinegar, Traditional sedanini timbale, Trigatelli with champignon mushrooms and thyme on a Gorgonzola fondue, Wholemeal penne rigate Mediterranean salad, Wholemeal pennette with lemon-scented vegetable pesto, and Wholemeal spaghetti with fennel and tomato pesto.

EAN :9781838668846
Katalógové číslo:1414565
Rok vydania:2024
Jazyk:anglický
Počet strán:352
Väzba:Hardback
Pridať do košíka Pridať do košíka
dostupnosť v našich predajniach

Údaje o skladovej dostupnosti sú len orientačné a môžu sa v priebehu dňa meniť. Ceny v predajniach sa môžu líšiť od internetových cien. Skladové zásoby v našich predajniach neslúžia na vybavovanie internetových objednávok.

  • titul je skladom
  • posledné kusy
  • momentálne nedostupný
  • Banská Bystrica - OD Prior
  • Bratislava - Obchodná 62
  • Bratislava - OC Danubia
  • Bratislava - OC RETRO
  • Bratislava - Tesco EXTRA, Zlaté Piesky
  • Košice - Železničná stanica
  • Liptovský Mikuláš - OC Centrál
  • Martin - Ulica 29. augusta 5
  • Nitra - OD Prior
  • Partizánske - OD Prior
  • Piešťany - OD Prior
  • Považská Bystrica - OD Prior
  • Prievidza - OD Prior
  • Trenčín - OD Prior
  • Trenčín - OC Južanka
  • Trnava - OD Coop Jednota
  • Zvolen - OD Prior
  • Žiar nad Hronom - OD Prior
Kniha The Book of Pasta
45,95 €
43,65 € Odporúčaná cena knihy

Recenzie čitateľov

Napíšte recenziu a môžete vyhrať
Ako sa vám páčila kniha?
0.0 / 5
(0)